Våre tjenester

Din oppgave, vår kompetanse - si ordet!

Hjem » Tjenester

La oss hjelpe deg mot suksess, en tjeneste av gangen!

Ett kontaktpunkt for all din digitale suksess - Velkommen til oss!

Vi har verktøyene, du har visjonen. Utforsk våre IT-tjenester og sammen finner vi den rette løsningen for deg.

Sosiale Medier

Hos Voit er vi klare til å hjelpe deg og din bedrift med å koble deg til dine kunder på de mest populære plattformene i dagens digitale verden. Vi vet at suksess i dagens konkurransedyktige miljø krever tilstedeværelse der dine kunder er mest aktive.

SEO

Hos Voit forstår vi viktigheten av å få nettstedet ditt opp og frem på Google. Vi tilbyr søkemotoroptimalisering (SEO) for å hjelpe deg med å klatre på søkelisten og få mer besøkende til nettstedet ditt.

Med vår SEO-ekspertise jobber vi for å gjøre nettsiden din mer synlig for folk som søker etter det du tilbyr. Dette betyr at du får en bedre rangering på Google og mer organisk trafikk.

PPC

Vi vet at markedsføring kan være en utfordring, spesielt når du ønsker å nå ut til et bredere publikum. Derfor tilbyr vi Pay-Per-Click (PPC) annonsering som gjør det enklere for deg å få budskapet ditt ut til flere mennesker.

Med vår PPC-annonsering setter vi fokus på det som virkelig betyr for deg - dine varer og tjenester. Vi sørger for at annonsene dine blir presentert på en måte som appellerer til din målgruppe.

Digital Strategi

Vi arbeider hardt for å utvikle strategiske tilnærminger som vil hjelpe både deg og din bedrift med å utvide horisonten og nå ut til flere mennesker. Dette handler om å finne de mest effektive veiene for å tiltrekke seg oppmerksomheten til ditt målgruppe.

Vårt mål er alltid det samme: Å hjelpe deg med å vokse og lykkes. Vi tar deg med på en reise som vil øke din synlighet, forbedre dine resultater og gi deg en sterkere online tilstedeværelse.

Nettsider

Vi vet at et flott design kan gjøre en stor forskjell. Vi tilbyr nettsider med moderne design som ikke bare ser bra ut, men som også gir bedriften din et profesjonelt preg.

Vi er overbevist om at riktig design kan være en spillveksler. Vi hjelper deg med å lage et inntrykk som varer, og du kan stole på at nettsiden din vil være en sterk ressurs for din online tilstedeværelse. Med oss får du både et flott utseende og en god partner som forstår dine behov.

Voit-avtalen

Vi vet at det å ha ryggen dekket er viktig, spesielt når du driver en bedrift. Så vi har laget en egen support-avtale med tanken om at din IT-hverdag skal bli enklere.

Det betyr at du alltid kan ringe oss, uansett når, uansett hva, og vi er der for å hjelpe. Tekniske problemer? Spørsmål om nettsiden din? Vi tar oss av alt, så du kan konsentrere deg om å drive bedriften din.

Privat nettsky/Prosjekthotell

Hos Voit har vi forenklet livet for mange av våre kunder ved å kvitte oss med behovet for lokale servere. Og det beste er at dette ikke går på bekostning av effektivitet eller tilgjengelighet av data.

Dette betyr at du slipper å bekymre deg for å ha en klumpete server på plass, og likevel kan du være trygg på at dataene dine er like tilgjengelige og beskyttet som alltid.

Nettverk

VI er behjelpelig med alt fra installasjon og planlegging av infrastruktur. Med lang erfaring vet vi hva som skal til for at din bedrift skal holde seg online.

Programmering

Voit er spesialisert på å designe skreddersydde IT-løsninger som reduserer behovet for dataarbeid hos våre kunder. Smarte og tilrettelagte systemer som lar deg lagre, spore og rapportere på en logisk, enkel og effektiv måte. Alt skapt nøyaktig etter dine behov.

Utstyr

Hvis du trenger ny PC, hjelper vi deg med alle stegene. Alt i fra å velge riktig modell, til å flytte over gamle filer å sette opp PCen slik du vil ha den. Hva er en PC uten tilhørende utstyr som skjerm, docking, riktig mus osv? Vi hjelper med det også samtidig som vi legger til rette for passende ergonomi der du har behov for det.

Flere tjenester vi leverer

 • Telefonløsninger
 • Kameraløsninger/overvåking
 • Besøkssystem/Gjestesystem
 • Nettverk
 • Infrastruktur
 • Skytjenester
 • Prosjekthotell
 • PC/klienter
 • Møteromsløsninger
 • Datasikkerhet/e-postsikkerhet
 • Lokaladministrering
 • Backup
 • Infoskjermer
 • Sentralbord
 • Universal utforming
 • Utviklingsbistand
 • Webtjenester
 • Mobilt bredbånd/4G nettverk

Ofte stilte spørsmål

Kanskje du finner svarene du leter etter?

Vi kan tilby tjenester for å overvåke og analysere resultater, utarbeide rapporter og gi anbefalinger for kontinuerlig forbedring av merkevarestrategi og innholdsoppdatering. Selv om mange sier at man trenger å legge ut mye ofte så har vi erfart at kvalitet over kvantitet er essensielt for suksess i de aller fleste tilfellene.

Å investere i en Google Bedriftsprofil er en klok beslutning for enhver bedrift.

GMB gir deg en betydelig økning i synligheten din på Google, spesielt for lokale kunder som søker etter dine tjenester i ditt nærområde.

Det beste av alt er at det er helt gratis å opprette og vedlikeholde en GMB-profil. Dette gir deg en kostnadseffektiv måte å markedsføre bedriften din på nettet.

Du har full kontroll over bedriftsinformasjonen som vises på Google, inkludert åpningstider, adresse, telefonnummer og vurderinger.

Gjennom GMB får du også verdifulle innsikter i hvordan kunder finner og engasjerer seg med din bedrift. Dette kan hjelpe deg med å optimalisere markedsføringsstrategien din.

Hos oss i Voit så bistår vi mer enn gjerne når det kommer å tiltrekke større engasjement på nett. 

Økning i organisk trafikk kan variere fra nettside til nettside, og hvor stor jobben med søkemotoroptimalisering er. Som regel kan man regne med etter en drøy måned kan man oppleve økt trafikk, og etter 6 måneder kan man se resultatene av jobben som er gjort.

En annen ting som en bør ta i betraktning er hvilken type tjenester du leverer, om det er sesongbasert eller en helårlig tjeneste. Hvis svaret er sesongbasert så er det først da man kan tenke seg til at man opplever størst økelse.

Ta kontakt med oss, så gir vi deg gjerne en innføring i hvordan du kan oppleve økt trafikk og flere konverteringer.

Med en søkemotoroptimalisert nettside kan du oppnå betydelige fordeler. Først og fremst, øker du synligheten din på søkemotorer som Google. Dette betyr at når potensielle kunder søker etter produkter eller tjenester som du tilbyr, har de større sannsynlighet for å finne din nettside. Dette kan resultere i økt trafikk til nettsiden din.

I tillegg, ved å optimalisere nettsiden din for søkemotorer, forbedrer du brukeropplevelsen. Dette kan bidra til å redusere nettsidens lastetid, forbedre navigasjonen, og gjøre innholdet mer relevant. Som et resultat kan besøkende oppleve nettsiden din som mer tiltalende, og de har større sannsynlighet for å bli lengre og utforske det du tilbyr.

En annen fordel er at søkemotoroptimalisering kan hjelpe deg med å bygge autoritet og tillit i din bransje. Når din nettside vises øverst i søkeresultatene, blir den sett på som mer pålitelig og troverdig av besøkende.

Kort sagt, en søkemotoroptimalisert nettside kan øke synligheten din, trekke mer trafikk, forbedre brukeropplevelsen, og bidra til å etablere deg som en autoritet i din bransje.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ring, send oss en melding, eller kom gjerne innom!

Vi vil gjerne treffe deg og høre alt om din bedrift!

Vi lytter med glede. Kaffen spanderer vi.